KM 2020 – seniorer

Här finns de katter som är anmälda till Hälsingekattens klubbmästerskap 2020 i klassen seniorer. Honorna finns överst och längre ner hanarna.

Honor

NR 30
Ras: Helig birma
Färg: SBI a
Kön: Hona
Födelsedatum: 2013-06-17

Nr 30: Härlig tjej med fint uttryck, välpresenterad med fina proportioner överlag. Bra storlek på ögonen, som också är välplacerade med fin färg. Öronen också bra storlek med öppen bas och med fin placering överlag. Bra bredd på käkpartiet med ok övergång till nospartiet. Vad man ser fina sockor.

NR 31 – VINNARE senior hona
Ras: Helig birma
Färg: SBI a
Kön: Hona
Födelsedatum: 2012-11-27

Nr 31: Oj, vilken stor och välproportionerlig dam, härligt uttryck med fina ögon, underbart placerade, med ok färg, öronen öppna o basen och med både bra storlek och placering. Välpresenterad med vad man ser fina sockor. Fint brett käkparti med mjuk övergång till nospartiet.

NR 32
Ras: Helig birma
Färg: SBI n
Kön: Hona
Födelsedatum: 2012-11-27

Nr 32: Vilken dam och med värdighet, härlig utstrålning! Fint presenterad med vad man ser fina sockor. Bra look med fina ögon som också är välplacerade och med fin färg. Bra storlek och proportion i övrigt. Brett käkparti med fin övergång till nospartiet.

Hanar

NR 33 – VINNARE senior hane
Ras: Helig birma
Färg: SBI a
Kön: Hane
Födelsedatum: 2013-11-02

Nr 33: Lugn och harmonisk birmahane med vad man ser fina sockor och kilar. Härligt presenterad med bra längd på pälsen. Bra storlek på ögonen, välplacerade med ok färg. Öronen ok storlek och placering, fint öppna i basen.

NR 34
Ras: Burma
Färg: BUR d
Kön:hane
Födelsedatum: 2013-05-02

Nr 34: Lugn och fin burmahane med härlig look, fin rak överlinje på ögonen och med bra storlek och även placering. Ok övergång mellan käkparti till nosparti, Härliga öppna öron som har bra storlek och även placering.